bTV Катастрофата на АМ "Хемус" се случи преди снега, най-вероятно поради заспиване.

...
bTV
Катастрофата на АМ "Хемус" се случи преди снега, най-вероятно поради заспиване.
Коментари Харесай

Катастрофата на АМ Хемус се случила преди снега, най-вероятно поради заспиване

bTV Катастрофата на Автомагистрала "Хемус " се случи преди снега, най-вероятно заради заспиване. Шофьорът на тира завива внезапно, обръща се и се подпира в разграничителната мантинела и по този начин блокира и двете платна на Автомагистрала "Хемус ". Самото превръщане на тази комбинация е много съществено тестване, сподели в утринния блок на Българска национална телевизия шефът на АПИ инж. Дончо Атанасов.
При големия брой тирове по пътната мрежа в страната един е задоволителен, с цел да сътвори съществени проблеми. По никакъв мотив водачите на тежкотоварни коли не би трябвало да потеглят с летни или с износени гуми. Ако един автомобил е с летни гуми и на 5 мм сняг, няма да може да потегли, добави той.

В последно време стартира подаването на подправени сигнали за закъсали коли и тапи. Вчера имахме най-малко 15-20 такива сигнала в Монтана, в Перник, в Кюстендил. Не знам дали е целеустремено, само че е реалност. На тези подправени сигнали сме изпратили най-малко 20 машини, разяснява Атанасов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР